PrzepisDania główneWyciął w bagietce 4 otwory i do każdego z nich wbił jajko. Szybko, tanio i do tego zdrowo!

Wyciął w bagietce 4 otwory i do każdego z nich wbił jajko. Szybko, tanio i do tego zdrowo!

Wyciął w bagietce 4 otwory i do każdego z nich wbił jajko. Szybko, tanio i do tego zdrowo!
Frania
26.02.2016 13:06, aktualizacja: 18.09.2023 12:19

Czasem jest tak, każdy mi przyzna rację, że dopada nas ochota na coś pysznego, co niekoniecznie będzie czasochłonne i nie będziemy musieli kroić dużo składników, aby finalnie tylko przez chwilę móc cieszyć się czymś naprawdę dobrym. Są momenty, że chce się zjeść coś smacznego, ale bez spędzania godzin w kuchni. Otóż, moi kochani, mamy dla Was rozwiązanie - bagietka z pieca z zapiekanymi jajkami!

Nie dość, że posiłek jest bardzo łatwy do zrobienia, to smakuje naprawdę nieziemsko!

W bagietce wytnij cztery otwory w równych odległościach.

Obraz

Wyciągnij środek z każdego z nich.

Obraz

Tylko uważaj, aby nie zrobić dziury w dnie bagietki.

Obraz

Do każdego otworu wbij jajko.

Obraz

Dopraw do smaku i włóż ją na 20 minut do rozgrzanego do 180 stopni pieca.

Obraz

Po ustalonym czasie Twoim oczom ukaże się takie cudo.

Obraz

Bagietkę możesz pokroić na 4 części. Najlepiej smakuje podawana na ciepło.

Obraz

Smacznego!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także