10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon

Chrupiący bekon, pyszny boczek… jeśli jesteś fanem słonego przysmaku- koniecznie poznaj nasze patenty!

#1 Potrzebujesz dużo bekonu w krótkim czasie? Zrób go w piekarniku!

#2 Takim bukietem nie pogardzi żaden fan bekonu
Zobacz tutaj, jak możesz to zrobić.





#3 Do podsmażenia sprawdzi się również gofrownica



#5 Sałatka od razu smakuje lepiej


Po prostu wrzuć taką konstrukcję do piekarnika i gotowe!



#6 Albo wbij do środka jajko i ciesz się nietypowym śniadaniem



#7 Dzięki bekonowej kratce w każdym kęsie kanapki znajdziesz swój ulubiony składnik

#8 Bekonowe taco to zupełnie nowy poziom

#9 Wykorzystaj tłuszcz, który się wytopił
Możesz dodać go do majonezu i podkręcić jego smak (oczywiście, jeśli nie boisz się tłuszczu) lub wykorzystać do smażenia innych produktów, żeby podkręcić ich smak.

#10 Szukasz wegańskiej alternatywy? Sięgnij po papier ryżowy
Namocz go w sosie sojowym z suszonym czosnkiem, papryką wędzoną w sporej ilości, sosie barbeque, pieprzu i oliwie z oliwek i wrzuć do piekarnika. Jesteś ciekawy szczegółów? Zobacz tutaj.

Komentarze