10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon

Chrupiący bekon, pyszny boczek… jeśli jesteś fanem słonego przysmaku- koniecznie poznaj nasze patenty!

#1 Potrzebujesz dużo bekonu w krótkim czasie? Zrób go w piekarniku!

owcarbjonna / Via instagram.com

#2 Takim bukietem nie pogardzi żaden fan bekonu

Zobacz tutaj, jak możesz to zrobić.

heygrillhey.com

#3 Do podsmażenia sprawdzi się również gofrownica

thelaughingcowusa

#5 Sałatka od razu smakuje lepiej

Po prostu wrzuć taką konstrukcję do piekarnika i gotowe!

seriouseats.com

#6 Albo wbij do środka jajko i ciesz się nietypowym śniadaniem

bakeatmidnite.com

#7 Dzięki bekonowej kratce w każdym kęsie kanapki znajdziesz swój ulubiony składnik

rickpinneyjr

#8 Bekonowe taco to zupełnie nowy poziom

greatbigbacon

#9 Wykorzystaj tłuszcz, który się wytopił

Możesz dodać go do majonezu i podkręcić jego smak (oczywiście, jeśli nie boisz się tłuszczu) lub wykorzystać do smażenia innych produktów, żeby podkręcić ich smak.

mariamindbodyhealth.com

#10 Szukasz wegańskiej alternatywy? Sięgnij po papier ryżowy

Namocz go w sosie sojowym z suszonym czosnkiem, papryką wędzoną w sporej ilości, sosie barbeque, pieprzu i oliwie z oliwek i wrzuć do piekarnika. Jesteś ciekawy szczegółów? Zobacz tutaj.

Edgy Veg.

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×