Newsy23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja

23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja

23 szefów kuchni, których zdecydowanie za bardzo poniosła fantazja
Ewa
25.08.2020 17:57, aktualizacja: 18.09.2023 12:29

Je się również oczami, więc piękna prezentacja dania może pobudzić nasz apetyt. Szefowie kuchni prześcigają się w nietypowych pomysłach na serwowanie dań. Czasami jednak zapominają, że co za dużo, to niezdrowo.

#1 Beza lekka jak chmurka, serwowana na poduszce

Obraz

#2 Naturalny chleb

Obraz

#3 Kelner kładzie ser na Twojej dłoni. Musisz go po prostu zlizać

Obraz

#4 Talerz do góry nogami. Porcja... bardzo degustacyjna!

Obraz

#5 Schody do raju

Obraz

#6 Jak się do tego zabrać?

Obraz

#7 Pieczony ziemniak na krzesełku

Obraz

#8 Marchewka serwowana na telefonie. Dlaczego? Nie wiemy

Obraz

#9 Danie główne prosto z pisuaru

Obraz

#10 Powodzenia w jedzeniu tej zupy, ktoś tu ewidentnie źle wyliczył proporcje

Obraz

#11 Drink w woreczku do mrożenia- może przynajmniej będzie porządnie schłodzony?

Obraz

#12 Pierożki prosto z prania

Obraz

#13 Curry rozlane na desce do krojenia

Obraz

#14 Ten talerz przystawek nie zachęca do jedzenia

Obraz

#15 Co za dużo, to niezdrowo

Obraz

#16 Pieczony kurczak na pełnym chilloucie

Obraz

#17 Różyczki brokułów na metalowym drzewie

Obraz

#18 Czekoladowe fondue prosto z muszli...chyba straciłam apetyt

Obraz

#19 Męczenie zwierząt nie jest fajne...

Obraz

#20 Wakacje we Włoszech

Obraz

#21 Spaghetti bolognese w rożku? Nieczysta zagrywka

Obraz

#22 Podane prosto na kamieniach. Lepiej się nie pomylić!

Obraz

#23 Truskawkowa galaretka podana na podpasce

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także