PrzepisPrzekąskiOna pokroiła cebulę i polała ją octem. Efekt końcowy, po wyciągnięciu z pieca jest piorunujący!

Ona pokroiła cebulę i polała ją octem. Efekt końcowy, po wyciągnięciu z pieca jest piorunujący!

Ona pokroiła cebulę i polała ją octem. Efekt końcowy, po wyciągnięciu z pieca jest piorunujący!
Frania
21.05.2015 10:02, aktualizacja: 18.09.2023 13:38

Nigdy nie byłam wielką fanką cebuli. Po pierwsze podczas obierania jej płaczę jak dziecko. Po drugie jej smak sprawia, że staram się trzymać od niej z daleka.

Tak było do teraz.

Ten fantazyjny kwiat jest znacznie zdrowszy od innych cebulowych przysmaków. Jest niesamowicie smaczny i nadaje charakteru podawanym posiłkom. Sprawdź, jak krok po kroku zrobić coś, co zachwyci wszystkich Twoich gości. Idealny dodatek do mięsnych potraw z grilla. Palce lizać!

Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także