Publikacje autora Marzena Pęcak
Wróć do góry
Materiał sponsorowany
Zupa ogórkowa w lekkim wydaniu. Idealna na wiosenną ucztę
Materiał sponsorowany
Odkąd robię nocną owsiankę z tym musem śniadanie to mój ulubiony posiłek w ciągu dnia
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Pierogi z serem zaczęłam podawać z pysznym musem. Cała rodzina nie chce jeść nic innego
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Panna cotta z tego przepisu udaje się za każdym razem. Kiedy ją podaję, wszyscy są zachwyceni
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Drożdżowe bułeczki z dżemem jabłkowym pokocha cała rodzina. Smakują jak z najlepszej piekarni
Zapisz na później
Marzena Pęcak
Dziennikarka, która zaczynała od pisania lokalnych newsów w gazecie, dopiero w kuchni odnalazła swoje miejsce na Ziemi. Z Pysznościami związana prawie od dekady. Oprócz gotowania uwielbia testować triki kuchenne i dzielić się nimi z innymi. Gdyby miała wskazać ulubioną kuchnię z pewnością byłyby to włoskie klimaty. Makarony i tiramisu mogłaby jeść na okrągło. Prywatnie jest młodą mamą, która uwielbia czytać kryminały, jeździć na rowerze i spacerować po Bieszczadach.