Publikacje autora Marzena Pęcak
Wróć do góry
Materiał sponsorowany
Niezawodny przepis na domowy majonez i cztery pomysły na jego podanie
Materiał sponsorowany
Sałatka tortowa na szpinakowym spodzie zachwyca zarówno smakiem, jak i wyglądem
Materiał sponsorowany
Zapiekane sakiewki naleśnikowe z kurczakiem znikają w mgnieniu oka. Takie są dobre
Marzena Pęcak
Dziennikarka, która zaczynała od pisania lokalnych newsów w gazecie, dopiero w kuchni odnalazła swoje miejsce na Ziemi. Z Pysznościami związana prawie od dekady. Oprócz gotowania uwielbia testować triki kuchenne i dzielić się nimi z innymi. Gdyby miała wskazać ulubioną kuchnię z pewnością byłyby to włoskie klimaty. Makarony i tiramisu mogłaby jeść na okrągło. Prywatnie jest młodą mamą, która uwielbia czytać kryminały, jeździć na rowerze i spacerować po Bieszczadach.