Publikacje autora Marzena Pęcak
Wróć do góry
Materiał sponsorowany
Makaron z kurczakiem, cukinią i pieczarkami to mój sprawdzony pomysł na udany obiad
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Sałatka makaronowa z pieczarkami i ziarnami słonecznika to ulubiona opcja mojej rodziny
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Mangomisu z malinami to wyjątkowy deser. Każdy jego kęs jest rozkoszą dla podniebienia!
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Orzeźwiający napój z kawową nutką towarzyszy mi każdego dnia. Do tego w trzech genialnych odsłonach
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Sernik kawowy stał się hitem w moim domu. Smakuje znacznie lepiej niż w klasycznej wersji
Zapisz na później
Marzena Pęcak
Dziennikarka, która zaczynała od pisania lokalnych newsów w gazecie, dopiero w kuchni odnalazła swoje miejsce na Ziemi. Z Pysznościami związana prawie od dekady. Oprócz gotowania uwielbia testować triki kuchenne i dzielić się nimi z innymi. Gdyby miała wskazać ulubioną kuchnię z pewnością byłyby to włoskie klimaty. Makarony i tiramisu mogłaby jeść na okrągło. Prywatnie jest młodą mamą, która uwielbia czytać kryminały, jeździć na rowerze i spacerować po Bieszczadach.