Bananowo-kawowe naleśniki z kremem czekoladowym. Przepis na szybki deser

Bananowo-kawowe naleśniki z kremem czekoladowym to świetne propozycja zarówno na drugie śniadanie, jak i na deser. Jak je przygotować i jakie składniki będą potrzebne?
Przepis na bananowo-kawowe naleśniki z kremem czekoladowym
Naleśniki zna i lubi chyba każdy. Są bardzo uniwersalne, bo w dodatkach można wybierać i przebierać i ciężko jest się znudzić. Podstawą jest jednak ciasto: miękkie, niełamiące się i po prostu smaczne.
Dzisiaj postanowiliśmy podrasować je o aromat kawy i słodycz bananów. Jak zrobić bananowo-kawowe naleśniki z kremem czekoladowym? Przepis, składniki i przygotowanie znajdziesz niżej.
Ciasto naleśnikowe do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.
Zobacz również: Soczysty kurczak z patelni
Komentarze