Chrupiąca bagietka z salami, serem i boczkiem. Pyszna przekąska w kilka chwil!

Chrupiąca bagietka z salami i serem, zawinięta w aromatyczny boczek, to świetny pomysł na pyszną przekąskę. Sprawdzi się idealnie zarówno na kolację, jak i na imprezę ze znajomymi.

Chrupiąca bagietka na ciepło

Jeśli w Twoim domu zostało trochę pieczywa, które jest nieco czerstwe, to zapiekanki, faszerowane bagietki i tosty są świetnym pomysłem na ich wykorzystanie. Nic się nie zmarnuje, a Ty jedynie zyskasz coś naprawdę pysznego!

Dzięki temu, że do środka włożyliśmy również ketchup i majonez- nasza zapiekanka chrupiąca bagietka nie jest ani trochę sucha. Powstaje pyszny sos, który znakomicie komponuje się z roztopionym serem i salami. A jeśli to wciąż za mało, żeby przekonać Cię do spróbowania- całość zawinęliśmy w boczek. W piekarniku zamienił się w aromatyczną skorupkę.

Zobacz również: Crostini z serkiem kozim i gruszkami


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×