Imbirowe babeczki

imbirowe babeczki

Imbirowe babeczki z waniliowym kremem i świątecznymi dekoracjami to nasz najnowszy hit. Kiedy je przygotowujemy, znikają z talerzy w mgnieniu oka. Po prostu nie sposób im odmówić!

Już za kilka tygodni będziemy obchodzić Boże Narodzenie, dlatego przychodzimy dziś ze sprawdzoną recepturą na genialne babeczki w świątecznym klimacie. Nasze słodkie wypieki nie tylko fenomenalnie smakują, ale też genialnie się prezentują. O czym przekonasz się już za moment.

Do przygotowania naszych imbirowych babeczek użyliśmy Mąki ze Smokiem z Polskich Zakładów Zbożowych w Krakowie. Mąka tortowa, która stała się bazą naszych wypieków, powstaje z wyselekcjonowanej pszenicy, dzięki czemu jest wyjątkowo biała. Idealnie nadaje się do wyrobu tortów, wszelkiego rodzaju wypieków oraz makaronów.


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×