Jak zrobić chrupiącą cebulę panierowaną z dipem jogurtowym? Alternatywa dla krążków cebulowych

cebula

Chrupiąca cebula panierowana może stać się naprawdę pyszną i smaczną przekąską. Kwiat z cebuli to idealna przekąska do piwa!

Jak zrobić chrupiącą cebulę panierowaną? To lepsze niż krążki cebulowe

Krążki cebulowe cieszą się ogromnym powodzeniem. I nic w tym dziwnego, bo ich przygotowanie jest banalnie proste, a smakują naprawdę smacznie. Dzisiaj postanowiliśmy jednak trochę zaszaleć i z cebuli stworzyliśmy chrupiący kwiat.

Pyszny smak zawdzięczamy naszej autorskiej mieszance przypraw w panierce – do chrupiącej cebuli panierowanej jak znalazł.

Kwiat z cebuli nie dość, że prezentuje się okazale, to jeszcze jest prosty w przygotowaniu. Wszystkie składniki masz w swoim domu. Zachwyć swoich gości i zaserwuj im przekąskę wartą grzechu!

Poniżej wyjaśniamy krok po kroku, jak zrobić chrupiącą cebulę panierowaną. Przepis, składniki i wykonanie.

Zobacz również: Grzanki z salami i oliwkami


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×