Kanapka z pieczoną karkówką i warzywami. Przepis i wykonanie. Chrupiąca bagietka na bogato

pieczona karkówka z warzywami

Pieczona karkówka z warzywami to gotowy pomysł na pyszny obiad dla całej rodziny. Jak ją przygotować i piec? Tego wszystkiego dowiesz się już za moment. Oto przepis na kanapki z pieczoną karkówką i warzywami.

Kanapka z pieczoną karkówką – przepis, składniki, wykonanie

Karkówka zazwyczaj kojarzy się nam z sezonem grillowym. Zasługuje jednak na miejsce w kuchni nie tylko podczas majówkowych spotkań. Mamy dla Ciebie sprawdzony patent, jak przygotować pyszną pieczoną karkówkę w formie szaszłyków.

Upieczone mięso zamknęliśmy w chrupiącej bagietce, którą po brzegi wypełniliśmy dodatkowo warzywami i musztardą. Taka kanapka na bogato sprawdzi się nie tylko na drugie śniadanie, ale również w formie obiadu, bo jest naprawdę sycąca. Jak zrobić kanapkę z pieczoną karkówką i warzywami?

Coś nam mówi, że dzisiejsza kombinacja chrupkiego pieczywa i pieczonej karkówki przypadnie Ci do gustu. W naszych domach przepis ten stał się prawdziwym hitem. U Ciebie będzie tak samo!

Przepis na kanapkę z pieczoną karkówką i warzywami poniżej. Sprawdź składniki i przygotowanie krok po kroku.

Ziemniaki do tego przepisu przygotowaliśmy w robocie kuchennym marki Philips.

Zobacz także: Pulpety z kurczaka z cukinią i ziemniakami


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×