Łosoś z patelni z marchewką i ryżem. Jak smażyć? Smaczny obiad w mniej niż godzinę

łosoś z patelni z ryżem i marchewką

Łosoś z patelni w towarzystwie marchewki i ryżu to szybki obiad, którego przygotowanie nie będzie wymagało od Ciebie żadnego wysiłku. Zdrowy posiłek w mniej niż godzinę!

Łosoś smażony na patelni. Przepis i lista składników

Łosoś to jedna z naszych ulubionych ryb. Można przygotować go na wiele różnych sposobów. Dzisiaj stworzyliśmy proste danie z łososiem w kremowym sosie. Odrobina cytryny sprawia, że zwykła ryba staje się posiłkiem, jaki można serwować w najlepszej restauracji.

Z czym smażyć łososia? Jak serwować?

Dodatkiem do naszego łososia będzie ugotowany ryż z zakręconą marchewkę. Takie połączenie nie dość, że jest naprawdę smaczne, to pozwala przemycić do Twojego posiłku dodatkową porcję warzyw.

Marchewkę do tego przepisu przygotowaliśmy w Zoodlerze marki Philips.

Przepis na łososia z patelni – czas smażenia i sposób przyrządzenia oraz składniki niezbędne do wykonania dania znajdziecie poniżej.

Zobacz także: Świąteczny schab w sosie własnym


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×