Papryczki nadziewane serem z mięsem mielonym z patelni. Jak zrobić domowe antipasti na ostro?

Papryczki nadziewane serem z mięsem mielonym to coś, bez czego nie można wyobrazić sobie deski przystawek w meksykańskiej restauracji. Z łatwością przygotujesz je w swoim domu. Przepis, składniki i wykonanie opisujemy krok po kroku poniżej.

Jak zrobić papryczki nadziewane serem z mięsem mielonym?

Jeśli szukasz sprawdzonego przepisu na zaskakującą przekąskę – świetnie trafiłeś. Dzisiaj przygotowaliśmy wyjątkowe domowe antipasti, czyli papryczki nadziewane serem z mięsem mielonym z patelni. Żeby nie było zbyt nudno, to całość zawinęliśmy w boczek. Świetnie sprawdzą się w roli przystawek na niejednej imprezie. Jak je zrobić?

Ostre papryczki jalapeno są szczególnie popularne w kuchni meksykańskiej. Zalicza się je do papryk chili o średnio lub łagodnie ostrym smaku. Dzięki temu wiele osób odważy się spróbować tę przekąskę. Całość otula kołderka z mięsa, co łagodzi nieco smak.

To propozycja nie tylko dla odważnych! Daj znać, jak oceniasz nasz przepis na papryczki nadziewane serem z mięsem mielonym z patelni.

Pyszne przekąski przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×