Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym. Przepis krok po kroku

faszerowane papryki

Jak zrobić paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym? Dziś przychodzimy z pomysłem na pyszne faszerowane papryki, które sprawdzą się świetnie zarówno w roli pysznego obiadu, jak i ciekawej kolacji. Jak je przygotować i ile piec?

Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym – przepis i wykonanie

Jeśli chcesz zaskoczyć swoich bliskich ciekawym obiadem i przy okazji przemycić do posiłku dodatkową porcję warzyw, to przepis na paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym sprawdzi się idealnie. Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym to pyszna alternatywa dla klasycznych pulpetów czy gołąbków. Jej przygotowanie jest naprawdę proste i zajmie Ci tylko 15 minut.

Kolorowy i zdrowy obiad dla całej rodziny. Jakich papryk użyć? Jak długo je piec, żeby były miękkie? Prosty przepis na paprykę faszerowaną znajdziesz niżej.

Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym – przepis i wykonanie oraz składniki poniżej.

Nasz dzisiejszy przepis upiekliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Fit nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×