Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym. Przepis krok po kroku

Jak zrobić paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym? Dziś przychodzimy z pomysłem na pyszne faszerowane papryki, które sprawdzą się świetnie zarówno w roli pysznego obiadu, jak i ciekawej kolacji. Jak je przygotować i ile piec?
Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym – przepis i wykonanie
Jeśli chcesz zaskoczyć swoich bliskich ciekawym obiadem i przy okazji przemycić do posiłku dodatkową porcję warzyw, to przepis na paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym sprawdzi się idealnie. Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym to pyszna alternatywa dla klasycznych pulpetów czy gołąbków. Jej przygotowanie jest naprawdę proste i zajmie Ci tylko 15 minut.
Kolorowy i zdrowy obiad dla całej rodziny. Jakich papryk użyć? Jak długo je piec, żeby były miękkie? Prosty przepis na paprykę faszerowaną znajdziesz niżej.
Papryka faszerowana ryżem i mięsem mielonym – przepis i wykonanie oraz składniki poniżej.
Nasz dzisiejszy przepis upiekliśmy w Ovi Smart marki Philips.
Zobacz także: Fit nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych
Komentarze