Faszerowana papryka z mięsem mielonym i ryżem. Jak zrobić farsz? Jakie składniki i czas pieczenia?

faszerowane papryki na bogato

Dziś pokażemy Ci, jak w szybki i prosty sposób zrobić faszerowaną paprykę z mięsem mielonym i ryżem. Jest to idealny pomysł zarówno na obiad, jak i kolację.

Przepis na faszerowaną paprykę z mięsem mielonym i ryżem. Jak zrobić?

Faszerowana papryka z mięsem mielonym i ryżem to sycąca propozycja na pyszny obiad. Połączenie wyrazistego sera cheddar z delikatnym mięsem z indyka i ryżem przypadnie do gustu całej Twojej rodzinie.

Przygotowanie faszerowanej papryki z mięsem mielonym i ryżem jest naprawdę proste. Sprawdzi się jako obiad, kolacja i przekąska na imprezę. Mięso mielone w papryce prezentuje się po prostu świetnie.

Jeśli znudziły Ci się kotlety mielone i spaghetti bolognese, to taka papryka z mięsem mielonym i ryżem będzie miłą odmianą. W naszym przepisie wybraliśmy mięso mielone z indyka, ale równie dobrze sprawdzi się z kurczaka, wołowina lub wieprzowe z łopatki.

Przepis na faszerowaną paprykę z mięsem mielonym i ryżem poniżej. Składniki, wykonanie, czas pieczenia i serwowanie pokazujemy krok po kroku.

Faszerowane papryki przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Chrupiący wrap z nachosami


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×