Schab po meksykańsku z ryżem. Przepis, składniki, wykonanie dania pełnego smaku i kolorów

Schab po meksykańsku to nasze najnowsze odkrycie. Mięso znakomicie komponuje się z kolorowymi warzywami i tworzy kompozycję, której nie da się oprzeć.
Pieczony schab po meksykańsku z ryżem. Jak zrobić?
Schab to jedna z najpopularniejszych części wieprzowiny. I nic w tym dziwnego, bo można przygotować go na wiele różnych sposobów. Naszym najnowszym odkryciem jest inspirowanym Meksykiem pieczony schab po meksykańsku z ryżem i warzywami.
Co zrobić, żeby schab nie był suchy? Obsmaż go chwilę na patelni. To znakomity sposób na zachowanie w środku wszystkich soków, które sprawiają, że mięso nie jest suche.
Nasz schab po meksykańsku podzieliliśmy na małe kawałki, dzięki czemu jego przygotowanie jest szybkie i proste, bez ryzyka wysuszonego i twardego mięsa.
Schab po meksykańsku – składniki. Sekretem naszego schabu jest fantastyczna mieszanka ryżu z aromatycznymi przyprawami, fasolą, papryką i cebulą. To właśnie te.
Cały przepis i wykonanie schabu po meksykańsku poniżej.
Komentarze