Pikantne rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem. Przekąska na ostro

Rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem to sprawdzony przepis na szybką, pikantną przekąskę. Jak zrobić i co włożyć do środka?
Rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem – jak zrobić?
Z ciasta francuskiego można wyczarować mnóstwo pyszności. Od słodkich kieszonek, przez szybką pizzę, na pysznych rollsach kończąc.
Dziś przygotowaliśmy ciasto francuskie na ostro – rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem. Wypełniliśmy je ostrą papryczką, śmietankowym serkiem i pysznych cheddarem. Przygotowanie tej przekąski zajmie Ci tylko kilka minut!
Ciasto francuskie – czas pieczenia. Niewielkie kawałki, takie jak właśnie rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem, powinny spędzić w piekarniku ok. 15-20 minut. Ciastka z owocami potrzebują 20-25 minut, a gdy nadziewasz ciasto łososiem lub kurczakiem na surowo, to przedłuż pieczenie do 40 minut.
Przepis na rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem poniżej.
Zobacz również: Zapiekane muszle z ricottą
Komentarze