Pikantne rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem. Przekąska na ostro

Rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem to sprawdzony przepis na szybką, pikantną przekąskę. Jak zrobić i co włożyć do środka?

Rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem – jak zrobić?

Z ciasta francuskiego można wyczarować mnóstwo pyszności. Od słodkich kieszonek, przez szybką pizzę, na pysznych rollsach kończąc.

Dziś przygotowaliśmy ciasto francuskie na ostro – rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem. Wypełniliśmy je ostrą papryczką, śmietankowym serkiem i pysznych cheddarem. Przygotowanie tej przekąski zajmie Ci tylko kilka minut!

Ciasto francuskie – czas pieczenia. Niewielkie kawałki, takie jak właśnie rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem, powinny spędzić w piekarniku ok. 15-20 minut. Ciastka z owocami potrzebują 20-25 minut, a gdy nadziewasz ciasto łososiem lub kurczakiem na surowo, to przedłuż pieczenie do 40 minut.

Przepis na rollsy z ciasta francuskiego z papryczką i cheddarem poniżej.

Zobacz również: Zapiekane muszle z ricottą


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×