Tatar z wędzonego łososia z kaparami. Pyszny przepis, składniki, wykonanie. Z czym podawać?

tatar z łososia wędzonego

Pyszny tatar z wędzonego łososia to danie jak z najlepszej restauracji. Przepis na niego jest naprawdę prosty i z łatwością przygotujesz wyśmienitego tatara w swoim domu.

Tatar z wędzonego łososia z kaparami – jak zrobić, z czym podawać?

Chociaż tatar kojarzy się nam głównie z surową wołowiną, to jego rybna wersja staje się coraz popularniejsza. Wędzony łosoś to świetna alternatywa dla osób, które nie przepadają za surowym mięsem.

Elegancka przystawka sprawdzi się na każdej imprezie, urodzinach czy świętach. To również super pomysł na lekką kolację.

Naszego tatara z wędzonego łososia z kaparami podaliśmy na ogórkach. Dzięki foremce uzyskaliśmy fantastyczny kształt. Tatara możesz serwować również na kawałku ciemnego pieczywa. W takiej formie będzie prezentował się równie dobrze!

W przygotowaniu naszego tatara z łososia pomógł nam robot kuchenny marki Philips.

Przepis na pyszny tatar z wędzonego łososia z kaparami poniżej. Sprawdź składniki i wykonanie.

Zobacz równi: Polędwiczka wieprzowa z sosem winnym


Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×