×

3 pasty z blendera

3 pasty z blendera stały się hitem w naszych domach. Nasi bliscy nie potrafią się im oprzeć i z Tobą będzie tak samo. Do wyboru masz pastę z pieczonej papryki, korzenną i dyni. Jest z czego wybierać!

Nasze pasty przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Wigilijna zupa grzybowa w formie kremu

3 pasty z blendera3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Pasta z dyni
Pasta z pieczonej papryki
Pasta korzenna

Sposób przygotowania:

Pasta z pieczonej papryki
  1. Aby przygotować pierwszą pastę, wystarczy, że połączysz w blenderze: upieczone papryki i czosnek, oliwę z oliwek, krakersy, orzechy włoskie, kmin rzymski oraz chilli. Pastę przełóż do słoiczka.
    Aby przygotować pierwszą pastę, wystarczy, że połączysz w blenderze: upieczone papryki i czosnek, oliwę z oliwek, krakersy, orzechy włoskie, kmin rzymski oraz chilli. Pastę przełóż do słoiczka.
Pasta korzenna
  1. Umieść w garnku: bulion warzywny, marchewkę, cebulę, pietruszkę, ziele angielskie, liście laurowe i sól. Gotuj przez 25-30 minut.
    Umieść w garnku: bulion warzywny, marchewkę, cebulę, pietruszkę, ziele angielskie, liście laurowe i sól. Gotuj przez 25-30 minut.
  2. Następnie przełóż warzywa i wywar do blendera (1/2 szkl.), pestki słonecznika, kmin rzymski, słodką paprykę i sól. I gotowe.
    Następnie przełóż warzywa i wywar do blendera (1/2 szkl.), pestki słonecznika, kmin rzymski, słodką paprykę i sól. I gotowe.
Pasta z dyni
  1. I na koniec połącz w blenderze: puree z dyni, sok pomarańczowy, upieczoną cebulę, oliwę z oliwek, curry, sól i erytrytol.
    I na koniec połącz w blenderze: puree z dyni, sok pomarańczowy, upieczoną cebulę, oliwę z oliwek, curry, sól i erytrytol.
  2. Gotowe pasty serwuj z pieczywem lub krakersami. Smacznego!
    Gotowe pasty serwuj z pieczywem lub krakersami. Smacznego!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

Wybrane dla Ciebie

zapiekane naleśniki

Zapiekane naleśniki

Zapiekane naleśniki z szynką i serem beszamelowym skradły nasze serca od pierwszego kęsa. Kiedy je serwujemy, znikają z talerzy w mgnieniu oka! Ciasto naleśnikowe do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Kieszonki z naleśnika z serem i szynką

bananowe naleśniki z kawą

Bananowe naleśniki z kawą

Bananowe naleśniki z kawą na słodko to nasz najnowszy hit. Kiedy je przygotowujemy, znikają z talerzy w mgnieniu oka! Po prostu ślinka cieknie. Ciasto naleśnikowe do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Kieszonki z naleśnika z serem i szynką

dwukolorowa zupa krem

Dwukolorowa zupa krem

Dwukolorowa zupa krem skradnie serce największego niejadka. Skąd to wiemy? W naszych domach zrobiła prawdziwą furorę i często gości na naszych stołach! Pyszne danie przygotowaliśmy przy pomocy blendera próżniowego marki Philips. Zobacz także: Sernik jogurtowy z owocami leśnymi

kieszonki z naleśnika z szynką i serem

Kieszonki z naleśnika z serem i szynką

Kieszonki z naleśnika z serem i szynką sprawdzą się zarówno jako pomysł na pyszny obiad, jak i rozwiązanie na ciekawą kolację. Palce lizać! Ciasto na naleśniki do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Wieloowocowy tort w galaretce

truskawkowe lody z blendera

Truskawkowe lody z blendera

Truskawkowe lody z blendera to „must have” tego lata. Przygotujesz je w mgnieniu oka i to w bardzo prosty sposób. Efekt końcowy będzie fenomenalny! Nasze domowe lody przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Smoothie dwa smaki

trójkolorowa chałka

Trójkolorowa chałka

Trójkolorowa chałka to nasz niezawodny przepis na pyszne śniadanie w słodkim wydaniu. Kiedy ją przygotowujemy, nasi bliscy zawsze proszą o dokładkę. Miks truskawkowy do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Zrolowane żelki z owoców

zamknij