3 pomysły na lunch w słoiku

Tym razem przychodzimy z pomysłem na pyszne drugie śniadanie, które umieściliśmy w słoiku ? Szczegóły odnośnie wykonania dressingów sałatkowych znajdziecie tutaj.

3 pomysły na lunch w słoiku6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
3 pomysły na lunch w słoiku
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W blaszce do pieczenia stwórz 3 rzędy - kurczak (olej, sól, pieprz, słodka papryka, czosnek granulowany), łosoś (oliwa z oliwek, sól, pieprz, sezam, sok z cytryny) i batat (olej kokosowy, sól, pieprz, oregano). Wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    W blaszce do pieczenia stwórz 3 rzędy - kurczak (olej, sól, pieprz, słodka papryka, czosnek granulowany), łosoś (oliwa z oliwek, sól, pieprz, sezam, sok z cytryny) i batat (olej kokosowy, sól, pieprz, oregano). Wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  2. Czas na przygotowanie słoikowych zestawów. Stwórz warstwy z: kurczaka, komosy, batata, rukoli, marchewki, orzeszków ziemnych i dressingu sałatkowego.
    Czas na przygotowanie słoikowych zestawów. Stwórz warstwy z: kurczaka, komosy, batata, rukoli, marchewki, orzeszków ziemnych i dressingu sałatkowego.
  3. W kolejnym słoiku ułóż: łososia, ugotowany ryż, mix sałat, maliny, migdały i dressing sałatkowy.
    W kolejnym słoiku ułóż: łososia, ugotowany ryż, mix sałat, maliny, migdały i dressing sałatkowy.
  4. Ostatni słoik przygotuj przy pomocy cukinii, makaronu pełnoziarnistego, rukoli, parmezanu, orzechów pistacjowych i dressingu sałatkowego.
    Ostatni słoik przygotuj przy pomocy cukinii, makaronu pełnoziarnistego, rukoli, parmezanu, orzechów pistacjowych i dressingu sałatkowego.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×