Awokado z niespodzianką

Jeśli jesteście miłośnikami awokado, ten przepis z pewnością stanie się Waszym ulubionym ? Po prostu nie ma innej opcji!?

Awokado z niespodzianką1
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Awokado z niespodzianką
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Główne składniki
Sos

Sposób przygotowania:

  1. Podziel awokado na pół i usuń skórkę i pestkę.
    Podziel awokado na pół i usuń skórkę i pestkę.
  2. Przygotuj jajko w koszulce.
    Przygotuj jajko w koszulce.
  3. Do połówki awokado włóż przygotowane jajko. Następnie obie części dopraw do smaku solą i pieprzem.
    Do połówki awokado włóż przygotowane jajko. Następnie obie części dopraw do smaku solą i pieprzem.
  4. Przy pomocy boczku w plastrach owiń awokado dookoła. Następnie podsmaż z każdej strony na patelni.
    Przy pomocy boczku w plastrach owiń awokado dookoła. Następnie podsmaż z każdej strony na patelni.
  5. W międzyczasie przygotuj sos, łącząc ze sobą: ocet winny, sól, pieprz, czosnek, estragon, musztardę oraz oliwę z oliwek.
    W międzyczasie przygotuj sos, łącząc ze sobą: ocet winny, sól, pieprz, czosnek, estragon, musztardę oraz oliwę z oliwek.
  6. Gotowe awokado skropl przygotowanym wcześniej sosem i posyp parmezanem. Smacznego!
    Gotowe awokado skropl przygotowanym wcześniej sosem i posyp parmezanem. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×