Babka truskawkowa z blendera

babka truskawkowa

Babka truskawkowa z blendera udekorowana domowym lukrem, świeżymi owocami oraz listkami mięty ma w sobie to „coś”! Ślinka cieknie od samego patrzenia.

Dzisiejszy wypiek przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Domowe lody kaktus

Babka truskawkowa z blendera8-10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Babka truskawkowa z blendera
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od zblendowania truskawek i jajek.
    Cały proces rozpocznij od zblendowania truskawek i jajek.
  2. Następnie dodaj do mieszani olej, mleko,
    Następnie dodaj do mieszani olej, mleko,
  3. ...cukier, mąkę oraz proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszaj.
    ...cukier, mąkę oraz proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszaj.
  4. Oprócz formę do pieczenia mąką. Następnie przełóż do niej przygotowany miks i wstaw do piekarnika na 55 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Oprócz formę do pieczenia mąką. Następnie przełóż do niej przygotowany miks i wstaw do piekarnika na 55 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Ostudzone ciasto udekoruj domowym lukrem, świeżymi truskawkami i miętą.
    Ostudzone ciasto udekoruj domowym lukrem, świeżymi truskawkami i miętą.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×