Wirtualna Polska

Bagietka z piekarnika z dodatkami

bagietka z piekarnika

Bagietka z piekarnika to świetny pomysł na genialną kolację. Tym bardziej z kolorowymi i smacznymi dodatkami. Takie połączenia lubimy najbardziej! A Ty?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Wegetariańskie falafele

Bagietka z piekarnika5
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bagietka z piekarnika
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania mieszanki z masłem. W tym celu połącz: miękkie masło, ząbki czosnku, natkę pietruszki i sól.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania mieszanki z masłem. W tym celu połącz: miękkie masło, ząbki czosnku, natkę pietruszki i sól.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Podziel bagietkę na kilka części. Każdy element ponacinaj jeszcze wzdłuż.
    Podziel bagietkę na kilka części. Każdy element ponacinaj jeszcze wzdłuż.
  3. Rozprowadź masło czosnkowe na bagietce. Następnie dodaj plastry szynki i sera.
    Rozprowadź masło czosnkowe na bagietce. Następnie dodaj plastry szynki i sera.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Tak przygotowane bagietki wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Tak przygotowane bagietki wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  5. Upieczone bagietki podawaj z sałatą lodową, pomidorem, ogórkiem i czerwoną cebulą. Smacznego!
    Upieczone bagietki podawaj z sałatą lodową, pomidorem, ogórkiem i czerwoną cebulą. Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×