bagietka z piekarnika
Kategorie KolacjeNa szybkoPrzepisy

Bagietka z piekarnika z dodatkami

Bagietka z piekarnika to świetny pomysł na genialną kolację. Tym bardziej z kolorowymi i smacznymi dodatkami. Takie połączenia lubimy najbardziej! A Ty?

Zobacz także: Wegetariańskie falafele

Bagietka z piekarnika5
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bagietka z piekarnika
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania mieszanki z masłem. W tym celu połącz: miękkie masło, ząbki czosnku, natkę pietruszki i sól.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania mieszanki z masłem. W tym celu połącz: miękkie masło, ząbki czosnku, natkę pietruszki i sól.
  2. Podziel bagietkę na kilka części. Każdy element ponacinaj jeszcze wzdłuż.
    Podziel bagietkę na kilka części. Każdy element ponacinaj jeszcze wzdłuż.
  3. Rozprowadź masło czosnkowe na bagietce. Następnie dodaj plastry szynki i sera.
    Rozprowadź masło czosnkowe na bagietce. Następnie dodaj plastry szynki i sera.
  4. Tak przygotowane bagietki wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Tak przygotowane bagietki wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  5. Upieczone bagietki podawaj z sałatą lodową, pomidorem, ogórkiem i czerwoną cebulą. Smacznego!
    Upieczone bagietki podawaj z sałatą lodową, pomidorem, ogórkiem i czerwoną cebulą. Smacznego!
Bagietka z piekarnika

Przekąsek na ciepło nigdy za wiele 👍 Zwłaszcza w kolorowym wydaniu 🌭😉PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/278720

Opublikowany przez Pyszności Poniedziałek, 30 grudnia 2019
278720