Bekonowe węzełki z sosem czosnkowym

Szybka i prosta przekąska na imprezę? Mamy coś, co z pewnością zrobi na Was wrażenie ?

Bekonowe węzełki z sosem czosnkowym12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bekonowe węzełki z sosem czosnkowym
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Sos czosnkowy
Bekonowe węzełki

Sposób przygotowania:

  1. Każdy z plastrów boczku zwiń jak na zdjęciu poniżej.
    Każdy z plastrów boczku zwiń jak na zdjęciu poniżej.
  2. Posyp czosnkiem granulowanym i oregano. Następnie zgrilluj w piekarniku.
    Posyp czosnkiem granulowanym i oregano. Następnie zgrilluj w piekarniku.
  3. W międzyczasie przygotuj sos czosnkowy. W tym celu połącz ze sobą jogurt grecki, majonez oraz musztardę dijon.
    W międzyczasie przygotuj sos czosnkowy. W tym celu połącz ze sobą jogurt grecki, majonez oraz musztardę dijon.
  4. Nie zapomnij również o przyprawach: sól pieprz i oregano oraz czosnku.
    Nie zapomnij również o przyprawach: sól pieprz i oregano oraz czosnku.
  5. Gotowe węzełki posyp parmezanem. Smacznego ?
    Gotowe węzełki posyp parmezanem. Smacznego ?

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×