Biała kiełbasa w sosie chrzanowym

Tym razem przychodzimy z pomysłem na podkręcenie białej kiełbasy. Coś nam mówi, że będzie to kolejny hit! ?

Biała kiełbasa w sosie chrzanowym6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni podsmaż białą kiełbasę. Następnie przełóż do formy do pieczenia.
    Na patelni podsmaż białą kiełbasę. Następnie przełóż do formy do pieczenia.
  2. Na tej samej patelni połącz ze sobą cebulę, chrzan i śmietanę.
    Na tej samej patelni połącz ze sobą cebulę, chrzan i śmietanę.
  3. Jako kolejne składniki dodaj: sól, pieprz oraz świeży majeranek.
    Jako kolejne składniki dodaj: sól, pieprz oraz świeży majeranek.
  4. Zalej kiełbaski powstałą mieszanką i wstaw do piekarnika (temp. 200 stopni Celsjusza, czas - ok. 25 minut).
    Zalej kiełbaski powstałą mieszanką i wstaw do piekarnika (temp. 200 stopni Celsjusza, czas - ok. 25 minut).
  5. Gotową kiełbaskę możesz podać m.in. z ziemniakami. Smacznego!
    Gotową kiełbaskę możesz podać m.in. z ziemniakami. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×