brownie z kaszy jaglanej
Kategorie Blender ręcznyFitPrzepisy

Brownie z kaszy jaglanej

Brownie z kaszy jaglanej to nasza najnowsza miłość. Nie tylko świetnie smakuje, ale i genialnie się prezentuje! Czego chcieć więcej?

W przygotowaniu idealnej mieszanki na brownie pomógł nam blender ręczny OnTheGo Philips.

Zobacz także: Majonez z awokado

Brownie z kaszy jaglanej6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Brownie z kaszy jaglanej
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpoczynamy od gotowania kaszy jaglanej przez 10-15 minut w 500 ml wody.
    Cały proces rozpoczynamy od gotowania kaszy jaglanej przez 10-15 minut w 500 ml wody.
  2. Przestudzoną kaszę połącz z jajkami, jogurtem naturalnym, olejem kokosowym, kakao i cukrem kokosowym.
    Przestudzoną kaszę połącz z jajkami, jogurtem naturalnym, olejem kokosowym, kakao i cukrem kokosowym.
  3. Zblenduj całość i na koniec dodaj orzechy włoskie. Przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na godzinę (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Zblenduj całość i na koniec dodaj orzechy włoskie. Przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na godzinę (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Gotowe brownie możesz udekorować roztopioną czekoladą. Smacznego!
    Gotowe brownie możesz udekorować roztopioną czekoladą. Smacznego!
Brownie z kaszy jaglanej

W naszej kuchni "odchudzamy" największe klasyki 😍 I tym razem padło na brownie 😉👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/292910

Opublikowany przez Pyszności Fit Wtorek, 21 kwietnia 2020
292910