Brownie z kaszy jaglanej

brownie z kaszy jaglanej

Brownie z kaszy jaglanej to nasza najnowsza miłość. Nie tylko świetnie smakuje, ale i genialnie się prezentuje! Czego chcieć więcej?

W przygotowaniu idealnej mieszanki na brownie pomógł nam blender ręczny OnTheGo Philips.

Zobacz także: Majonez z awokado

Brownie z kaszy jaglanej6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Brownie z kaszy jaglanej
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpoczynamy od gotowania kaszy jaglanej przez 10-15 minut w 500 ml wody.
    Cały proces rozpoczynamy od gotowania kaszy jaglanej przez 10-15 minut w 500 ml wody.
  2. Przestudzoną kaszę połącz z jajkami, jogurtem naturalnym, olejem kokosowym, kakao i cukrem kokosowym.
    Przestudzoną kaszę połącz z jajkami, jogurtem naturalnym, olejem kokosowym, kakao i cukrem kokosowym.
  3. Zblenduj całość i na koniec dodaj orzechy włoskie. Przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na godzinę (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Zblenduj całość i na koniec dodaj orzechy włoskie. Przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na godzinę (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Gotowe brownie możesz udekorować roztopioną czekoladą. Smacznego!
    Gotowe brownie możesz udekorować roztopioną czekoladą. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×