×

Brownie z kaszy jaglanej

Brownie z kaszy jaglanej to nasza najnowsza miłość. Nie tylko świetnie smakuje, ale i genialnie się prezentuje! Czego chcieć więcej?

W przygotowaniu idealnej mieszanki na brownie pomógł nam blender ręczny OnTheGo Philips.

Zobacz także: Majonez z awokado

Brownie z kaszy jaglanej6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Brownie z kaszy jaglanej
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpoczynamy od gotowania kaszy jaglanej przez 10-15 minut w 500 ml wody.
    Cały proces rozpoczynamy od gotowania kaszy jaglanej przez 10-15 minut w 500 ml wody.
  2. Przestudzoną kaszę połącz z jajkami, jogurtem naturalnym, olejem kokosowym, kakao i cukrem kokosowym.
    Przestudzoną kaszę połącz z jajkami, jogurtem naturalnym, olejem kokosowym, kakao i cukrem kokosowym.
  3. Zblenduj całość i na koniec dodaj orzechy włoskie. Przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na godzinę (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Zblenduj całość i na koniec dodaj orzechy włoskie. Przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na godzinę (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Gotowe brownie możesz udekorować roztopioną czekoladą. Smacznego!
    Gotowe brownie możesz udekorować roztopioną czekoladą. Smacznego!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

Wybrane dla Ciebie

corstini cotto z pesto

Crostini cotto z pesto z rukoli

Crostini cotto z pesto z rukoli i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaserwować swoim bliskim przepyszną kolację. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Pesto z rukoli do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze ręcznym On the Go marki Philips. Zobacz także: Roladki z kurczaka z duszonym porem

Pieczony pasztet wegański

Pieczony pasztet wegański stanie się Twoim ulubionym. Wystarczy, że raz go skosztujesz, a od razu staniesz się jego ogromną fanką. Palce lizać! Nasz pasztet przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby 

wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół – i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaskoczyć swoich bliskich pyszną ucztą. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Naszą kiełbasę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Pesto koperkowe z zoodlowaną cukinią

wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy to nasza kolejna propozycja na wielkanocny stół. Możesz połączyć ją m.in. z ugotowanymi na twardo jajkami. Twoi bliscy będą zachwyceni. Naszą pastę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby  

tiramisu w nowej odsłonie

Tiramisu w nowej odsłonie

Tiramisu to chyba najbardziej znany deser na całym świecie. Nic więc dziwnego, że na przestrzeni lat powstało wiele wariacji na jego temat. My również postanowiliśmy zaszaleć i oto co nam wyszło 😍 W przygotowaniu deseru pomógł nam blender ręczny OnTheGo marki Philips. Zobacz także: Malinowy sernik na spodzie z herbatników

malinowy sernik na spodzie z herbatników

Malinowy sernik na spodzie z herbatników

Malinowy sernik na spodzie z herbatników to sprawdzony przepis na smaczny i prosty deser, któremu nie sposób odmówić. Wiemy o tym najlepiej z własnego doświadczenia ? Spód naszego sernika przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego OnTheGo Philips. Zobacz także: Sernik ombre z borówkami na zimno

zamknij