PrzepisŚniadanieBułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert

Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert

Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert
Pyszności
16.12.2017 16:58, aktualizacja: 17.12.2017 19:12

Jeśli szukacie pomysłu na pyszne śniadanie, nie możecie przegapić tego przepisu. Dzięki niemu przygotujecie bułeczki w wyjątkowym wydaniu.

Składniki:

  1. 3 szt. bułki
  2. 120 g ser camembert
  3. 3 plastry boczek podsmażony
  4. 1/4 szkl. masło czosnkowe
Sposób przygotowania:

1. Ser camembert podziel na mniejsze kawałki.

Obraz

2. Bułkę ponacinaj jak na zdjęciu poniżej.

Obraz

3. W powstałych otworach umieść ser i podsmażone kawałki boczku.

Obraz

4. Umieść bułki w formie do pieczenia i posmaruj je masłem czosnkowym.

Obraz

5. Zapiekaj bułeczki przez 10 minut w rozgrzanym do 180°Celsjusza piekarniku.

Obraz

6. I to wszystko!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także