Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert

Jeśli szukacie pomysłu na pyszne śniadanie, nie możecie przegapić tego przepisu. Dzięki niemu przygotujecie bułeczki w wyjątkowym wydaniu.

Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ser camembert podziel na mniejsze kawałki.
    Ser camembert podziel na mniejsze kawałki.
  2. Bułkę ponacinaj jak na zdjęciu poniżej.
    Bułkę ponacinaj jak na zdjęciu poniżej.
  3. W powstałych otworach umieść ser i podsmażone kawałki boczku.
    W powstałych otworach umieść ser i podsmażone kawałki boczku.
  4. Umieść bułki w formie do pieczenia i posmaruj je masłem czosnkowym.
    Umieść bułki w formie do pieczenia i posmaruj je masłem czosnkowym.
  5. Zapiekaj bułeczki przez 10 minut w rozgrzanym do 180°Celsjusza piekarniku.
    Zapiekaj bułeczki przez 10 minut w rozgrzanym do 180°Celsjusza piekarniku.
  6. I to wszystko!
    I to wszystko!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×