Burger pulled pork

Burger pulled pork to wyjątkowa kombinacja smaków. Znajdziesz w nim wszystko to, co najlepsze. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Zobacz także: Burger z batatów

Burger z szarpaną wieprzowiną4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Burger z szarpaną wieprzowiną
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Dodatki

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsa. W tym celu połącz w misce: łopatkę wieprzową, musztardę delikatesową, suszony czosnek, pieprz, sól, wędzoną paprykę, czosnek w ząbkach, cukier i posiekaną natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsa. W tym celu połącz w misce: łopatkę wieprzową, musztardę delikatesową, suszony czosnek, pieprz, sól, wędzoną paprykę, czosnek w ząbkach, cukier i posiekaną natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
  2. W naczyniu żaroodpornym ułóż cebulę pokrojoną w piórka. Następnie dodaj: marchewkę, przygotowane wcześniej mięso,
    W naczyniu żaroodpornym ułóż cebulę pokrojoną w piórka. Następnie dodaj: marchewkę, przygotowane wcześniej mięso,
  3. ...kawałki pomidora i piwo. Przykryj pokrywką i wstaw naczynie do piekarnika (ok. 3 godziny, temp. 160 stopni Celsjusza).
    ...kawałki pomidora i piwo. Przykryj pokrywką i wstaw naczynie do piekarnika (ok. 3 godziny, temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Po upieczeniu podziel mięso na mniejsze kawałki (pomocne okażą się tu dwa widelce).
    Po upieczeniu podziel mięso na mniejsze kawałki (pomocne okażą się tu dwa widelce).
  5. Czas złożyć burgera. Na połówce bułki rozprowadź musztardę, potem dodaj żółty ser, mieszankę z piekarnika i ogórek konserwowy.
    Czas złożyć burgera. Na połówce bułki rozprowadź musztardę, potem dodaj żółty ser, mieszankę z piekarnika i ogórek konserwowy.
  6. I pyszny burger jest już gotowy!
    I pyszny burger jest już gotowy!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×