Burgery bez bułki

burgery bez bułki

Burgery bez bułki to coś, czego nie możesz przegapić. Nie tylko świetnie smakują, ale i genialnie się prezentują. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Zobacz także: Zapiekane bułki z boczkiem i camembertem

Burgery bez bułki2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Frania
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Burgery bez bułki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Mięso
Pieczarki
Pozostałe składniki

Sposób przygotowania:

  1. Na rozgrzanej patelni połącz masło, czosnek, pieczarki i tymianek. Smaż przez kilka minut.
    Na rozgrzanej patelni połącz masło, czosnek, pieczarki i tymianek. Smaż przez kilka minut.
  2. Teraz połącz ze sobą: mięso, jajko, bułkę tartą, sól i pieprz.
    Teraz połącz ze sobą: mięso, jajko, bułkę tartą, sól i pieprz.
  3. Z powstałej mieszanki zrób dwie miseczki. W środku umieść farsz pieczarkowy, mozzarellę, ogórki kiszone i pomidor. Mięsne miseczki obtocz 2 plastrami boczku.
    Z powstałej mieszanki zrób dwie miseczki. W środku umieść farsz pieczarkowy, mozzarellę, ogórki kiszone i pomidor. Mięsne miseczki obtocz 2 plastrami boczku.
  4. Na wierzchu umieść plastry żółtego sera i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Na wierzchu umieść plastry żółtego sera i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Gotowe burgery podawaj z frytkami.
    Gotowe burgery podawaj z frytkami.

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×