Burgery w wersji mini

Dzisiejsza przekąska sprawi, że Twoi goście zaniemówią z wrażenia. Cudowne burgery w wersji mini nie tylko genialnie smakują, ale też zachwycają swoim wyglądem. Koniecznie musisz poznać recepturę jak je przygotować.

Burgery w wersji mini10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Burgery w wersji mini
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Serki podziel na pół i każdy element obtocz w panierce z mąki, jaj i bułki tartej. Następnie usmaż je na gorącym oleju.
    Serki podziel na pół i każdy element obtocz w panierce z mąki, jaj i bułki tartej. Następnie usmaż je na gorącym oleju.
  2. Doprawione mięso wołowe podsmaż na patelni.
    Doprawione mięso wołowe podsmaż na patelni.
  3. Kiedy wszystkie elementy będą już gotowe stwórz cudowne mini burgery. Aby to zrobić ułóż w następującej kolejności: serek w panierce, musztardę, ketchup, mięso wołowe, pomidora, ogórek kiszony, serek w panierce. Każdą mini kanapkę posyp sezamem i nadziej na wykałaczkę.
    Kiedy wszystkie elementy będą już gotowe stwórz cudowne mini burgery. Aby to zrobić ułóż w następującej kolejności: serek w panierce, musztardę, ketchup, mięso wołowe, pomidora, ogórek kiszony, serek w panierce. Każdą mini kanapkę posyp sezamem i nadziej na wykałaczkę.
  4. Gotowe mini burgery podawaj z frytkami. Smacznego!
    Gotowe mini burgery podawaj z frytkami. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×