Chleb drwala

Pyszny chleb z genialnym wnętrzem doda Ci energii na cały dzień! Po prostu musisz go skosztować!

Chleb drwala2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Chleb drwala
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni podsmaż ze sobą cebulę oraz kiełbaski.
    Na patelni podsmaż ze sobą cebulę oraz kiełbaski.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: śmietankę, musztardę, sól oraz pieprz.
    Jako kolejne składniki dodaj: śmietankę, musztardę, sól oraz pieprz.
  3. Powstałą mieszankę ułóż w wydrążonym chlebku.
    Powstałą mieszankę ułóż w wydrążonym chlebku.
  4. Wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×