in ,

Chleb drwala

Pyszny chleb z genialnym wnętrzem doda Ci energii na cały dzień! Po prostu musisz go skosztować!

Chleb drwala
Chleb drwala
2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni podsmaż ze sobą cebulę oraz kiełbaski.
    Na patelni podsmaż ze sobą cebulę oraz kiełbaski.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: śmietankę, musztardę, sól oraz pieprz.
    Jako kolejne składniki dodaj: śmietankę, musztardę, sól oraz pieprz.
  3. Powstałą mieszankę ułóż w wydrążonym chlebku.
    Powstałą mieszankę ułóż w wydrążonym chlebku.
  4. Wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!