PrzepisKolacjaChleb warstwowy

Chleb warstwowy

Chleb warstwowy
Pyszności
12.11.2018 09:00, aktualizacja: 13.11.2018 10:50

Lubicie pyszne kanapki? Jeśli tak, za chwilę znajdziecie się w prawdziwym raju. A wszystko to za sprawą naszej kolorowej propozycji!

Składniki:

  1. 1 chleb okrągły
  2. 100 g szynka wędzona
  3. 100 g ser żółty ziołowy
  4. 6-7 szt. ogórki marynowane
  5. 1 szt. pomidor
  6. 1 szt. sałata rzymska
  7. 3-4 łyżki majonez

Sposób przygotowania:

1. Podziel chleb na pół. Następnie usuń zawartość ze środka.

Obraz

2. W części z wypukłą górą ułóż plastry szynki i sera.

Obraz

3. Następnie dodaj plastry ogórka i pomidora.

Obraz

4. W drugiej części bułki umieść majonez. A na poprzedniej połówce ułóż liście sałaty.

Obraz

5. Owiń chlebek w folię spożywczą i wstaw do lodówki min. na 2 godziny.

Obraz

6. Smacznego

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także