in

Chleb z ziarnami

Jeśli szukasz zdrowego i pysznego chleba zarazem, koniecznie wypróbuj naszą propozycję. Znajdziesz w nim same pyszności i to oczywiście w fitowym wydaniu 😉

Chleb z ziarnami
Chleb z ziarnami
12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W blenderze umieść: orzechy włoskie, orzechy laskowe i migdały.
    W blenderze umieść: orzechy włoskie, orzechy laskowe i migdały.
  2. Jako kolejne składniki dodaj nasiona: dyni, lnu i słonecznika.
    Jako kolejne składniki dodaj nasiona: dyni, lnu i słonecznika.
  3. Nie zapomnij dodać również oliwy z oliwek, jajek i soli. Dokładnie wymieszaj.
    Nie zapomnij dodać również oliwy z oliwek, jajek i soli. Dokładnie wymieszaj.
  4. Powstałą mieszankę przełóż do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 50 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Powstałą mieszankę przełóż do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 50 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!