×

Ciasto kakaowe z borówkami

Pyszne ciasto kakaowe z borówkami to nasza najnowsza propozycja w fitowym wydaniu. Kolejny plus? Tego ciasta nie trzeba nawet piec. Czego chcieć więcej?

W przygotowaniu tego pysznego ciasta pomógł nam blender próżniowy marki Philips.

Zobacz także: Zielony koktajl na przejedzenie

Ciasto kakaowe z borówkami6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ciasto kakaowe z borówkami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Warstwa kakaowa
Warstwa borówkowa

Sposób przygotowania:

  1. Zacznij cały proces od ugotowania orzechów nerkowca. Trzymaj je na palniku przez 15-20 minut.
    Zacznij cały proces od ugotowania orzechów nerkowca. Trzymaj je na palniku przez 15-20 minut.
  2. W blenderze próżniowym połącz: obrane jabłka, olej kokosowy, miód, ekstrakt waniliowy, ciemne kakao i mleko roślinne.
    W blenderze próżniowym połącz: obrane jabłka, olej kokosowy, miód, ekstrakt waniliowy, ciemne kakao i mleko roślinne.
  3. W osobnej misce połącz mąkę kokosową i mąkę migdałową. Dodaj mieszankę z blendera.
    W osobnej misce połącz mąkę kokosową i mąkę migdałową. Dodaj mieszankę z blendera.
  4. Umieść gotową mieszankę w formie do pieczenia. Następnie wstaw do lodówki.
    Umieść gotową mieszankę w formie do pieczenia. Następnie wstaw do lodówki.
  5. Teraz zblenduj ze sobą ugotowane orzechy nerkowca, borówki, miód i olej kokosowy.
    Teraz zblenduj ze sobą ugotowane orzechy nerkowca, borówki, miód i olej kokosowy.
  6. Gotową mieszankę umieść w formie do pieczenia. I ponownie wstaw do lodówki, tym razem na 3 godziny.
    Gotową mieszankę umieść w formie do pieczenia. I ponownie wstaw do lodówki, tym razem na 3 godziny.
  7. Gotowe ciasto udekoruj borówkami!
    Gotowe ciasto udekoruj borówkami!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

Wybrane dla Ciebie

gazpacho idealna zupa na wakacyjne upały

Gazpacho – idealna zupa na wakacyjne upały

Gazpacho to idealna zupa na wakacyjne upały. Co więcej, jej przygotowanie jest bajecznie proste i błyskawiczne. Nie będziesz potrzebować nawet kuchenki. Czego chcieć więcej? Pyszną zupę przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Leśny mech w formie kopuły

Łososiowa tarta z serduszkami

Łososiowa tarta z serduszkami stała się w naszych domach prawdziwym hitem. Nie dość, że świetnie się prezentuje, to jeszcze jest mega smaczna i prosta w przygotowaniu. Czego chcieć więcej? W bezproblemowym i szybkim przygotowaniu jajecznej przekąski pomógł nam blender próżniowy marki Philips. Zobacz także: Tęczowe pancakes z blendera

Domowa kawa mrożona

Domowa kawa mrożona to „must have” podczas wakacyjnych upałów. Nie tylko doda Ci energii do działania, ale też przyniesie orzeźwienie. To jednak nie koniec dobrych wiadomości. Już za moment dowiesz się, jak ją przygotować w prosty i szybki sposób. To wcale nie musi być trudne. A wszystko to za sprawą blendera próżniowego marki Philips. Zobacz […]

leśny mech w formie kopuły

Leśny mech w formie kopuły

Leśny mech w formie kopuły to idealny deser na niedzielne ciasto. Nie dość, że jest łatwe w przygotowaniu, to jeszcze możesz wypełnić je ulubionymi owocami. Co więcej, genialnie się prezentuje 😍 W przygotowaniu zielonej mieszanki użyliśmy blendera próżniowego marki Philips. Zobacz także: Tęczowe pancakes z blendera

tęczowe pancakes z blendera

Tęczowe pancakes z blendera

Tęczowe pancakes z blendera to gotowa receptura na smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu śniadanie dla całej rodziny. Co więcej, całość genialnie się prezentuje. Wręcz nie można oderwać od niej wzroku 😍 Idealną mieszankę na naleśniki przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips. Zobacz także: Kieszonki z kurczaka z sosem holenderskim

Lemoniada z arbuza

Mamy lato. I dlatego przygotowaliśmy recepturę na pyszny i orzeźwiający napój. Lemoniada z arbuza, bo o niej mowa, stanie się hitem najbliższych miesięcy! Genialną mieszankę przygotowaliśmy przy pomocy blendera próżniowego marki Philips. Zobacz także: Trzywarstwowe smoothie

zamknij