Cordon bleu cztery sery

Porcje
4szt.
Porcje
4szt.
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Cały proces rozpocznij od ułożenia na sobie 4 rodzajów sera. Następnie wbij 9 szaszłyków i podziel sery na 9 kawałków.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Rozbij każdą pierś z kurczaka przy pomocy tłuczka. Następnie dopraw solą i pieprzem.
  3. Nie zapomnij również o musztardzie, szynce i wcześniej przygotowanej mieszance serów.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Zwiń mięso w rulon, po czym obtocz każdą roladkę w mące, jajkach i bułce tartej.
  5. Następnie piecz w Ovi przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Smacznego!