CORDON BLUE Z PIEKARNIKA

Porcje
3
Porcje
3
Składniki
Sposób przygotowania
  1. W misce połącz ze sobą: bułkę tartą, parmezan, oregano i oliwę z oliwek. Dokładnie wymieszaj.
  2. W piersiach z kurczaka zrób kieszonki. Następnie dopraw solą i pieprzem. Nie zapomnij także o oliwie z oliwek.
  3. W środku kurczaka ułóż ser i szynkę.
  4. Ułóż w formie do pieczenia i na wierzchu rozprowadź wcześniej przygotowaną mieszankę. Wstaw do piekarnika na 25 minut, temp. 170 stopni Celsjusza.
  5. Smacznego!
Cordon bleu z piekarnika
Cordon bleu z piekarnika

Szybsza wersja cordon bleu? Mamy to! I to z piekarnika 😉😋PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/231198

Opublikowany przez Pyszności Wtorek, 27 listopada 2018