Crostini cotto z pesto z rukoli

corstini cotto z pesto

Crostini cotto z pesto z rukoli i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaserwować swoim bliskim przepyszną kolację. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Pesto z rukoli do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze ręcznym On the Go marki Philips.

Zobacz także: Roladki z kurczaka z duszonym porem

Crostini cotto z pesto z rukoli6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Crostini cotto z pesto z rukoli
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.
Pesto z rukoli
Pozostałe składniki

Sposób przygotowania:

  1. Podziel chleb na kanapki.
    Podziel chleb na kanapki.
  2. Następnie ułóż je na blaszce do pieczenia i polej oliwą z oliwek. Następnie wstaw do piekarnika na 8-10 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Następnie ułóż je na blaszce do pieczenia i polej oliwą z oliwek. Następnie wstaw do piekarnika na 8-10 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie przygotuj pesto z rukoli. W tym celu połącz w blenderze: rukolę, parmezan, orzeszki pini, czosnek, sól morską oraz oliwę z oliwek.
    W międzyczasie przygotuj pesto z rukoli. W tym celu połącz w blenderze: rukolę, parmezan, orzeszki pini, czosnek, sól morską oraz oliwę z oliwek.
  4. Na podpieczonych kanapkach rozprowadź pesto z rukoli. Po czym dodaj ser oraz szynkę.
    Na podpieczonych kanapkach rozprowadź pesto z rukoli. Po czym dodaj ser oraz szynkę.
  5. Wstaw kanapki ponowie do piekarnika. Tym razem na 3-4 minuty.
    Wstaw kanapki ponowie do piekarnika. Tym razem na 3-4 minuty.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×