×

Crostini cotto z pesto z rukoli

Crostini cotto z pesto z rukoli i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaserwować swoim bliskim przepyszną kolację. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Pesto z rukoli do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze ręcznym On the Go marki Philips.

Zobacz także: Roladki z kurczaka z duszonym porem

Crostini cotto z pesto z rukoli6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Crostini cotto z pesto z rukoli
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.
Pesto z rukoli
Pozostałe składniki

Sposób przygotowania:

  1. Podziel chleb na kanapki.
    Podziel chleb na kanapki.
  2. Następnie ułóż je na blaszce do pieczenia i polej oliwą z oliwek. Następnie wstaw do piekarnika na 8-10 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Następnie ułóż je na blaszce do pieczenia i polej oliwą z oliwek. Następnie wstaw do piekarnika na 8-10 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie przygotuj pesto z rukoli. W tym celu połącz w blenderze: rukolę, parmezan, orzeszki pini, czosnek, sól morską oraz oliwę z oliwek.
    W międzyczasie przygotuj pesto z rukoli. W tym celu połącz w blenderze: rukolę, parmezan, orzeszki pini, czosnek, sól morską oraz oliwę z oliwek.
  4. Na podpieczonych kanapkach rozprowadź pesto z rukoli. Po czym dodaj ser oraz szynkę.
    Na podpieczonych kanapkach rozprowadź pesto z rukoli. Po czym dodaj ser oraz szynkę.
  5. Wstaw kanapki ponowie do piekarnika. Tym razem na 3-4 minuty.
    Wstaw kanapki ponowie do piekarnika. Tym razem na 3-4 minuty.
  6. Smacznego!
    Smacznego!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

Wybrane dla Ciebie

crostini z karmelizowaną cebulą i pieczarkami

Crostini z karmelizowaną cebulą i pieczarkami

Przygotowujesz spotkanie w gronie przyjaciół, ale nie masz pomysłu co zaserwować swoim gościom? Już za moment pomożemy rozwiązać Ci ten problem 🥰  Będzie smacznie i oryginalnie jednocześnie 👍 Świetnym uzupełnieniem do naszej dzisiejszej przekąski jest koktajl Martini Fiero i Tonik. Zobacz także: Kuleczki drożdżowe w przyprawach

Crostini z serkiem kozim i gruszkami

Crostini z serkiem kozim i gruszkami to nasz tajny przepis na genialną przekąskę imprezową. Kiedy ją przygotowujemy, nasi goście nie są w stanie jej odmówić! Genialnym uzupełnieniem do pysznych przekąsek z gruszką w roli głównej jest koktajl Martini Fiero i Tonik. Zobacz także: Grillowane pomidorki na bakłażanie

Pieczony pasztet wegański

Pieczony pasztet wegański stanie się Twoim ulubionym. Wystarczy, że raz go skosztujesz, a od razu staniesz się jego ogromną fanką. Palce lizać! Nasz pasztet przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby 

wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół – i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaskoczyć swoich bliskich pyszną ucztą. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Naszą kiełbasę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Pesto koperkowe z zoodlowaną cukinią

wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy to nasza kolejna propozycja na wielkanocny stół. Możesz połączyć ją m.in. z ugotowanymi na twardo jajkami. Twoi bliscy będą zachwyceni. Naszą pastę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby  

kapsalon

Kapsalon

Dziś pokażemy Ci jak przygotować domowy kapsalon w lżejszej formie. Będzie smacznie, kolorowo i ciekawie. Czego chcieć więcej? Całe danie przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips. Zobacz także: Pieczeń z korniszonami

zamknij