Wirtualna Polska

Cukinia faszerowana śmietankowym miksem

cukinia faszerowana serowym miksem

Cukinia faszerowana śmietankowym miksem skradnie Twoje serce od pierwszego kęsa. Wiemy o tym najlepiej z własnego doświadczenia 😊

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Dzisiejszy obiad przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Kolorowe bułeczki na śniadanie

Cukinia faszerowana śmietankowym miksem4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Cukinia faszerowana śmietankowym miksem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od podzielenia cukinii na pół, po czym wydrąż zawartość.
    Cały proces rozpocznij od podzielenia cukinii na pół, po czym wydrąż zawartość.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. W misce połącz ze sobą: serek śmietankowy, mozzarellę, podsmażony szpinak, czosnek, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą: serek śmietankowy, mozzarellę, podsmażony szpinak, czosnek, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  3. Umieść przygotowany farsz w wydrążonych warzywach.
    Umieść przygotowany farsz w wydrążonych warzywach.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Następnie opleć plastrami boczku.
    Następnie opleć plastrami boczku.
  5. I na koniec wstaw do Ovi na 15-20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    I na koniec wstaw do Ovi na 15-20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×