Wirtualna Polska

Cukinia z piekarnika w formie łódki

cukinia z piekarnika w formie łódki

Cukinia z piekarnika w formie łódki to smaczne, szybkie i proste danie dla całej rodziny. Warzywna mieszanka w najlepszym wydaniu!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Biała fasolka z chorizo

Cukinia z piekarnika w formie łódki4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Cukinia z piekarnika w formie łódki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel cukinię na pół (wzdłuż) i zrób w każdym kawałku wgłębienie.
    Podziel cukinię na pół (wzdłuż) i zrób w każdym kawałku wgłębienie.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Wydrążone kawałki cukinii połącz w misce z: fasolą, kukurydzą, pomidorami, solą i kminem. Dokładnie wymieszaj.
    Wydrążone kawałki cukinii połącz w misce z: fasolą, kukurydzą, pomidorami, solą i kminem. Dokładnie wymieszaj.
  3. Powstałą mieszankę przełóż do przygotowanych łódek z cukinii.
    Powstałą mieszankę przełóż do przygotowanych łódek z cukinii.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Posyp żółtym serem i piecz przez 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Posyp żółtym serem i piecz przez 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×