Cukiniowe cannelloni

Porcje
4
Porcje
4
Składniki
Sposób przygotowania
  1. W formie do pieczenia rozprowadź passatę pomidorową, sól, cukier, pieprz i posiekaną bazylię. Dokładnie wymieszaj.
  2. W misce przygotuj farsz, łącząc ze sobą: groszek, ricottę, sól i pieprz cytrynowy. Wymieszaj. Następnie dodaj posiekany szpinak i jajko. Ponownie wymieszaj.
  3. Pokrój cukinię w cienkie paski. Następnie rozprowadź na nich wcześniej przygotowany farsz i zwiń (jak na zdjęciu poniżej).
  4. Umieść cukiniowe cannelloni w formie do pieczenia i wstaw do piekarnika na 30-40 minut (temperatura 170 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni
Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni

Jeśli środki czystości do kuchni, to tylko te naturaln...