Cukiniowe naleśniki z łososiem

cukiniowe naleśniki z łososiem

Cukiniowe naleśniki z łososiem to genialna kombinacja smakowa, której nie sposób odmówić. Zresztą za moment sama się o tym przekonasz.

Ciasto na naleśniki z dodatkiem cukinii przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Kokosowo-malinowy deser na zimno

Cukiniowe naleśniki z łososiem6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Cukiniowe naleśniki z łososiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Ciasto na naleśniki

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od połączenia w blenderze: cukinii, jajek, mleka i oleju roślinnego.
    Cały proces rozpocznij od połączenia w blenderze: cukinii, jajek, mleka i oleju roślinnego.
  2. Przelej mieszankę do miski i dodaj do niej mąkę, posiekaną pietruszkę oraz sól. Dokładnie wymieszaj.
    Przelej mieszankę do miski i dodaj do niej mąkę, posiekaną pietruszkę oraz sól. Dokładnie wymieszaj.
  3. Usmaż naleśniki.
    Usmaż naleśniki.
  4. Na każdym naleśniku rozprowadź serek śmietankowy oraz łososia. Każdego naleśnika zwiń w rulon.
    Na każdym naleśniku rozprowadź serek śmietankowy oraz łososia. Każdego naleśnika zwiń w rulon.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×