Cynamonowe kwiatki

Porcje
40szt.
Porcje
40szt.
Składniki
Ciasto
Posypka
Sposób przygotowania
  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania ciasta. W tym celu zblenduj: mleko, jajka, mąkę pszenną, cukier i sól.
  2. Przelej mieszankę do rękawa cukierniczego.
  3. Teraz weź chochelkę z cednikiem i na zewnętrznej stronie zacznij robić wzorek. Następnie zanurz narzędzie w rozgrzanym oleju i smaż w ten sposób przez 10-15 sekund.
  4. Od razu po wyjęciu z oleju, obtocz ciastka w mieszance cukru i cynamonu.
  5. Smacznego!
Cynamonowe kwiatki
Cynamonowe kwiatki smażone na cedzaku 🌸

Cynamonowe kwiatki, które usmażysz za pomocą łyżki do odcedzania 😍 🌸 Pyszny deser, który zachwyca wyglądem! SPRZĘT ➡️ Blender próżniowy marki Philips ➡️ https://pysznosci.co/3ibdFBCPRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/309926

Posted by Pyszności on Thursday, November 12, 2020