Czekolada w wersji fit

Dziś mamy dla Was czekoladę w wersji fit, którą przygotujecie w zaciszu własnego domu. Tego nie można przegapić!

Czekolada w wersji fit18
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Czekolada w wersji fit
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W blenderze połącz ze sobą masło orzechowe, mleko roślinne i miód.
    W blenderze połącz ze sobą masło orzechowe, mleko roślinne i miód.
  2. W małym rondelku rozpuść olej kokosowy.
    W małym rondelku rozpuść olej kokosowy.
  3. Do wcześniej przygotowanej mieszanki dodaj stewie.
    Do wcześniej przygotowanej mieszanki dodaj stewie.
  4. Następnie dodaj roztopiony olej kokosowy i dokładnie wymieszaj.
    Następnie dodaj roztopiony olej kokosowy i dokładnie wymieszaj.
  5. Przelej powstałą mieszankę do formy silikonowej. Mroź przez 4 godziny.
    Przelej powstałą mieszankę do formy silikonowej. Mroź przez 4 godziny.
  6. I czekolada domowej roboty jest już gotowa!
    I czekolada domowej roboty jest już gotowa!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×