in ,

Domowa granola

Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni
Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni

Jeśli środki czystości do kuchni, to tylko te naturaln...

Jeśli lubisz granolę, już za chwilę dowiesz się jak w prosty i szybki przygotować sposób domowy produkt. Palce lizać!

Domowa granola
Domowa granola
6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W blenderze połącz ze sobą: migdały, orzechy nerkowca, nasiona dyni i słonecznika oraz suszoną żurawinę.
    W blenderze połącz ze sobą: migdały, orzechy nerkowca, nasiona dyni i słonecznika oraz suszoną żurawinę.
  2. Na małym ogniu podgrzej olej kokosowy, miód, ekstrakt waniliowy i cynamon.
    Na małym ogniu podgrzej olej kokosowy, miód, ekstrakt waniliowy i cynamon.
  3. Dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę oraz suszoną żurawinę. Dokładnie wymieszaj.
    Dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę oraz suszoną żurawinę. Dokładnie wymieszaj.
  4. Powstałą mieszankę przełóż na papier pieczeniowy i uformuj z niej prostokąt. Wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Powstałą mieszankę przełóż na papier pieczeniowy i uformuj z niej prostokąt. Wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. I to wszystko!
    I to wszystko!