Idealna domowa nutella

domowa nutella

Domowa nutella w takim wydaniu powinna znaleźć się w każdym domu. Nie tylko świetnie smakuje, ale przede wszystkim jest w 100% fit. Czego chcieć więcej?

W przygotowaniu pysznego kremu czekoladowego pomógł nam blender próżniowy marki Philips (KUPISZ GO TUTAJ)

Zobacz także: Bananowo-ananasowy budyń z chia

 

Domowa nutella1
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Domowa nutella
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Suszone daktyle zalej wrzątkiem i odstaw na 15-20 minut.
    Suszone daktyle zalej wrzątkiem i odstaw na 15-20 minut.
  2. W międzyczasie na rozgrzanej patelni praż orzechy laskowe, do chwili, aż skorupka zacznie pękać.
    W międzyczasie na rozgrzanej patelni praż orzechy laskowe, do chwili, aż skorupka zacznie pękać.
  3. Przesyp orzechy na ściereczkę i zroluj, aby skorupki odpadły od orzechów.
    Przesyp orzechy na ściereczkę i zroluj, aby skorupki odpadły od orzechów.
  4. Teraz wystarczy połączyć w blenderze: daktyle, orzechy, gorzkie kakao i mleko migdałowe.
    Teraz wystarczy połączyć w blenderze: daktyle, orzechy, gorzkie kakao i mleko migdałowe.
  5. Domowa nutella fit jest już gotowa!
    Domowa nutella fit jest już gotowa!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×