Wirtualna Polska

Domowe chipsy z pieczonych jabłek

domowe chipsy z jabłek

Domowe chipsy z pieczonych jabłek to idealny przepis na jesienną przekąskę. Do tego są mega proste w przygotowaniu. Czego chcieć więcej?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Nasze chipsy powstały przy pomocy robota kuchennego marki Philips.

Zobacz także: Tarta z pomidorowymi kwiatkami

Domowe chipsy z pieczonych jabłek
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Domowe chipsy z pieczonych jabłek
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel jabłka na ćwiartki i usuń gniazda nasienne.
    Podziel jabłka na ćwiartki i usuń gniazda nasienne.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Następnie potnij je na mniejsze kawałki w robocie kuchennym marki Philips. Ułóż na blaszce do pieczenia posyp delikatnie cynamonem, po czym piecz w piekarniku przez godzinę (temp. 220 stopni Celsjusza).
    Następnie potnij je na mniejsze kawałki w robocie kuchennym marki Philips. Ułóż na blaszce do pieczenia posyp delikatnie cynamonem, po czym piecz w piekarniku przez godzinę (temp. 220 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie przygotuj dip. W tym celu połącz ze sobą: jogurt, masło orzechowe, cynamon i miód.
    W międzyczasie przygotuj dip. W tym celu połącz ze sobą: jogurt, masło orzechowe, cynamon i miód.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×