Kategorie FitRyby

Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku

Rybce w takim wydaniu nie można powiedzieć nie. Po prostu nie ma takiej opcji, dlatego nie zwlekaj i zapoznaj się z całym przepisem!

Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą oliwę z oliwek, pomidorki koktajlowe, ząbek czosnku i oliwki zielone.
    Na patelni połącz ze sobą oliwę z oliwek, pomidorki koktajlowe, ząbek czosnku i oliwki zielone.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: oregano, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj i ułóż na patelni dorsza.
    Jako kolejne składniki dodaj: oregano, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj i ułóż na patelni dorsza.
  3. Następnie skrop cytryną, solą i pieprzem.
    Następnie skrop cytryną, solą i pieprzem.
  4. Wstaw do piekarnika na 10-15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na 10-15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku

Dorsz z piekarnika w pysznym sosie pomidorowym skradnie Wasze serca od pierwszego kęsa 😍🐟😋PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/236020

Opublikowany przez Pyszności Fit Niedziela, 2 grudnia 2018