in ,

Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku

Rybce w takim wydaniu nie można powiedzieć nie. Po prostu nie ma takiej opcji, dlatego nie zwlekaj i zapoznaj się z całym przepisem!

Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku
Zapiekany dorsz po śródziemnomorsku
4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą oliwę z oliwek, pomidorki koktajlowe, ząbek czosnku i oliwki zielone.
    Na patelni połącz ze sobą oliwę z oliwek, pomidorki koktajlowe, ząbek czosnku i oliwki zielone.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: oregano, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj i ułóż na patelni dorsza.
    Jako kolejne składniki dodaj: oregano, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj i ułóż na patelni dorsza.
  3. Następnie skrop cytryną, solą i pieprzem.
    Następnie skrop cytryną, solą i pieprzem.
  4. Wstaw do piekarnika na 10-15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na 10-15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!