Sposób podania tego pysznego drinka zdecydowanie mnie zachwyca! Wygląda po prostu idealnie…

Składniki
Sposób przygotowania
  1. Przekrój arbuza na pół.
  2. Za pomocą łyżki lub gałki do lodów wydrąż każdą połówkę z arbuza. Zachowaj miąższ oraz sok z obydwóch połówek. Miąższ przełóż na blaszkę, a sok przelej do szklanki. Blaszkę z miąższem włóż do zamrażarki na 4 godziny.
  3. Po 4 godzinach, do blendera włóż sok z limonki, mleko kokosowe, biały rum, syrop z agawy, wydrążony miąższ oraz sok z arbuza.
  4. Zmiksuj wszystko na gładką i jednolitą masę.
  5. Gotowego drinka równomiernie przelej do dwóch połówek arbuza. Do każdej z nich włóż po jednej słomce.
  6. Na zdrowie!
Sposób podania tego pysznego drinka zdecydowanie mnie zachwyca! Wygląda po prostu idealnie…
Sposób podania tego pysznego drinka zdecydowanie mnie zachwyca! Wygląda po prostu idealnie…