dyniowe gofry
Kategorie Blender próżniowyDaniaPhilipsPrzepisy

Dyniowe gofry

Obiad wcale nie musi być na słono, o czym za chwilę się przekonasz. Dyniowe gofry sprawdzą się w tej nowej roli idealnie!

Mieszankę na gofry przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Chlebek plecionka z czerwonym pesto

Dyniowe gofry6-8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Dyniowe gofry
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Ciasto na gofry

Sposób przygotowania:

  1. Przygotuj ciasto na gofry w blenderze próżniowym. W tym celu umieść w urządzeniu: mleko, cukier, olej kokosowy, jajka i miód.
    Przygotuj ciasto na gofry w blenderze próżniowym. W tym celu umieść w urządzeniu: mleko, cukier, olej kokosowy, jajka i miód.
  2. Jako kolejne składniki dodaj puree z dyni, mąkę i proszek do pieczenia.
    Jako kolejne składniki dodaj puree z dyni, mąkę i proszek do pieczenia.
  3. Połącz wszystkie składniki, aby uzyskać aksamitną mieszankę.
    Połącz wszystkie składniki, aby uzyskać aksamitną mieszankę.
  4. Teraz przelej je do gofrownicy i piecz przez kilka minut.
    Teraz przelej je do gofrownicy i piecz przez kilka minut.
  5. Gotowe gofry udekoruj przy pomocy cukru pudru i borówek.
    Gotowe gofry udekoruj przy pomocy cukru pudru i borówek.
309332